CONCORDE CREDO

Concorde credo-smallHet perfecte premium-klasse voertuig.

De kunst van het ontwerpen van luxe campers wordt weerspiegeld in de beperkte ruimte. En het beste bewijs hiervoor is de  Credo – een reeks waarvan het meubilair en technologie niet nodig om achter grote integraties te verbergen. Immers, is zijn ontwikkeling gebaseerd op Concorde’s meer dan 30 jaar ervaring in de motorhome-bouwsector. Voor een reis naar de premium-klasse, kunt u niet de Credo verslaan.

 


CONCORDE CARVER

Concorde carverSportief, mooi, gewichtloos:

De volledig nieuw ontworpen Carver onderscheidt zich door zijn ultra-modern design. De volledig gereviseerd carrosserie met opvallende voor- en achterzijde secties toont de kenmerkende signatuur van een nieuwe generatie van Concorde ontwikkelaars. Het hoogwaardige interieur van de nieuwe plattegronden is elegant, eenvoudig en licht van gewicht. En de constructie wordt ook gekenmerkt door lichtheid: intelligent gebruik van materialen vermindert het gewicht van de Carver.Bovendien spreekt het vanzelf dat het blinkt ook qua technologie, functionaliteit en winter sterkte.


CONCORDE CHARISMA

concorde charisma-smallDe Charisma III is nu simpelweg genaamd: Charisma.

De derde generatie markeert ook een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van de geschiedenis van de luxe camper. Als het eerste voertuig in de nieuwe progressieve Concorde ontwerp, de Charisma staat voor het begin van een tijdperk. Het geavanceerde ontwerp, de intelligente technologie en de compromisloos comfort zijn het vormgeven van de stijl van de premium-klasse.

 


CONCORDE LINER PLUS

Concorde-liner-plusIndividuele reizen in absolute perfectie.

De Liner Plus definieert de exclusiviteit van de mobiliteit op de weg. We hebben al onze passie geïnvesteerd in dit voertuig te ontwikkelen in de bovenste premium segment. Een technisch hoogstandje waarin je de ruimte die u nodig heeft voor uw soort reizen, met meubels die bijna ongeëvenaard comfort op het hoogste niveau te bieden geeft. Dit alles en nog veel meer maken van de Liner Plus de best verkochte camper in zijn klasse.

 


Bekijk hier onze voorraad van Concorde

 

Concorde-dealer-certificaat